Να στείλετε μήνυμα
WUXI HENGRUIYANG INTERNATIONAL CO., LTD
Σπίτι > προϊόντα > Κύλινδρο υγροποιημένου αερίου >
2.5-20KG Υγραέριο Κύλινδρο Αμμοκροτήματος με CGA-580 βαλβίδα για αποθήκευση
  • 2.5-20KG Υγραέριο Κύλινδρο Αμμοκροτήματος με CGA-580 βαλβίδα για αποθήκευση

2.5-20KG Υγραέριο Κύλινδρο Αμμοκροτήματος με CGA-580 βαλβίδα για αποθήκευση

Place of Origin made in china
Μάρκα Liquefied gas cylinder
Λεπτομέρειες προιόντος
Ζωή του σχεδίου:
15 έτη
Χρήση:
Αποθήκευση υγροποιημένου αερίου
Εξωτερική διάμετρος:
219 mm-406 mm
Επεξεργασία επιφάνειας:
Στίλβωση, αμμόστρωση
Ύψος:
400-1200 mm
Πίεση:
15-30Mpa
Βάρος:
2.5-20kg
Υλικό:
Χάλυβας
Υψηλό φως: 

Κύλινδρο υγροποιημένου αερίου CGA-580

,

Κύλινδρο υγροποιημένου αερίου για αποθήκευση

,

Κύλινδρο υγροποιημένου αερίου ψεκασμού

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η φιάλη υγροποιημένου αερίου είναι ένα απαραίτητο δοχείο αερίου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και τη μεταφορά υγροποιημένου αερίου.Οι φιάλες αερίου είναι συνήθως κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό χάλυβα με πάχος μεταξύ 2Τα μεγέθη των φιαλίδων αερίου ποικίλλουν από 2,5-20KG σε βάρος και 219mm-406mm σε εξωτερική διάμετρο,ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατώνΕπιπλέον, οι φιάλες αερίου έχουν σχεδιαστεί με μακροχρόνια διάρκεια ζωής 15 ετών και είναι εξοπλισμένες με βαλβίδες CGA-580 και CGA-660.καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά αερίου.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία του προϊόντος:Φιάλη υγροποιημένου αερίου
  • Πίεση:15-30Mpa
  • Θέρμανση:-196°C-50°C
  • Βάρος:2.5-20 κιλά
  • Υλικό:Χάλυβας
  • Κύλινδρο:CGA-580, CGA-660
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Κύλινδρο CGA-580, CGA-660
Θερμοκρασία -196°C-50°C
Δάχος 2.75mm-3.45mm
Χρώμα Λευκό, μπλε, κόκκινο
Υλικό Χάλυβας
Επεξεργασία επιφάνειας Λάμψη, Αμμοκροτή
Σχεδιασμένη Ζωή 15 χρόνια
Χρήση Αποθήκευση υγροποιημένου αερίου
Βάρος 2.5-20 κιλά
Δυναμικότητα 5L-50L
Ονομασία του προϊόντος Περιέκτη υγροποιημένου αερίου, φιάλη φιαλίδας αερίου, δεξαμενή δεξαμενής υγροποιημένου αερίου
 

Εφαρμογές:

Η φιάλη υγροποιημένου αερίου είναι ένα είδος φιάλης κυλίνδρου αερίου ή δοχείου κυλίνδρου αερίου, σχεδιασμένο για δοχείο υγροποιημένου αερίου και χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορα μέρη.και έρχεται με ποικίλες μετρήσεις.Το βάρος του κυμαίνεται από 2,5 κιλά έως 20 κιλά και το ύψος από 400 mm έως 1200 mm. Το χρώμα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μπλε και κόκκινο.Το πρότυπο αυτού του κυλίνδρου είναι GB5099 και ISO9809.

Η φιάλη υγροποιημένου αερίου είναι ιδανική για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Είναι η καλύτερη επιλογή για βιομηχανικές, εργαστηριακές, ιατρικές και τροφικές εφαρμογές.ταξίδια και άλλες δραστηριότητες εξωτερικούΟ μοναδικός σχεδιασμός του και η ανώτερη απόδοση του μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η μάρκα αυτού του κυλίνδρου είναι κυλίνδρος υγροποιημένου αερίου και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους πελάτες αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία.και άλλα διεθνή πρότυπα ποιότηταςΜε τη μακροχρόνια χρήση, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

 

Προσαρμογή:

Κύλινδρο υγροποιημένου αερίου

Το κύλινδρο υγροποιημένου αερίου μας κατασκευάζεται στην Κίνα με διάρκεια ζωής 15 ετών και πίεση που κυμαίνεται από 15Mpa έως 30Mpa.με βάρος 2.5-20KG και χωρητικότητα 5L-50L.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση φιαλίδων υγροποιημένου αερίου

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το κυλίνδρο υγροποιημένου αερίου.Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαγνώσετε προβλήματα., απαντήστε σε ερωτήσεις και δώστε συμβουλές επίλυσης προβλημάτων σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κύλινδρο σας.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε σε βάθος τεχνική υποστήριξη για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή του κυλίνδρου υγροποιημένου αερίου.μπορούμε να παρέχουμε βοήθεια και συμβουλές για να διασφαλίσουμε ότι ο κυλίνδρος σας είναι σε λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μας για το κυλίνδρο υγροποιημένου αερίου, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με όλες τις ανάγκες σας για τα κυλίνδρια υγροποιημένου αερίου..

 

Συσκευή και αποστολή:

 

Συσκευή και αποστολή φιάλης υγροποιημένου αερίου:

Η φιάλη υγροποιημένου αερίου συσκευάζεται και αποστέλλεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια κατά τη μεταφορά, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά συσκευασίας, όπως βαρέλια πλαστικού ή χάλυβα, και να επισημαίνεται και να σημειώνεται κατάλληλα το προϊόν.

Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό, καλά αεριζόμενο περιβάλλον, μακριά από πηγές φωτιάς ή θερμότητας και από άμεσο ηλιακό φως.Η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη θερμοκρασία που καθορίζεται από τον κατασκευαστή.

 

Γενικά ερωτήματα:

 

Ε1: Τι είναι η φιάλη υγροποιημένου αερίου;

Α1:Η φιάλη υγροποιημένου αερίου είναι ένα εμπορικό σήμα κυλινδρικού δοχείου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και μεταφορά υγροποιημένων αερίων.

Ε2: Ποια αέρια μπορούν να αποθηκευτούν σε φιάλη υγροποιημένου αερίου;

Α2:Η φιάλη υγροποιημένου αερίου μπορεί να αποθηκεύει διάφορα υγροποιημένα αέρια, όπως προπάνιο, βουτάνιο, διοξείδιο του άνθρακα και άλλα εύφλεκτα και μη εύφλεκτα αέρια.

Ε3: Ποια είναι τα σημεία ασφαλείας για τη χρήση φιάλης υγροποιημένου αερίου;

Α3:Η φιάλη υγροποιημένου αερίου πρέπει να χειρίζεται με προσοχή και προσοχή, να φυλάσσεται μακριά από ανοιχτές φλόγες και σε δροσερό, ξηρό και αεριζόμενο μέρος.Ο χρήστης θα πρέπει επίσης να ελέγχει τακτικά την απόδοση σφράγισης και την βαλβίδα ασφαλείας.

Ε4: Ποιες είναι οι απαιτήσεις μεταφοράς για τη φιάλη υγροποιημένου αερίου;

Α4:Η φιάλη υγροποιημένου αερίου πρέπει να μεταφέρεται σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.Η μεταφορά πρέπει να γίνεται από έμπειρο προσωπικό και ο κύλινδρος πρέπει να τοποθετείται σε όρθια θέση..

Ε5: Πώς να συντηρήσετε τη φιάλη υγροποιημένου αερίου;

Α5:Ο χρήστης πρέπει να ελέγχει τακτικά την σφραγίδα, την βαλβίδα ασφαλείας, το μετρητή πίεσης και τις επιδόσεις της φιάλης για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία της.

Recommended Products

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ

86-13921193231
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε